Kirja on vihdoin valmis ja lähetetty DriveThruRPG:n hyväksyttäväksi.

Mikä tämä kirja on? Välillä tulee roolipelejä pelatessa ajatuksiin mahdollisuudesta vetää seikkailua extempore niin, ettei peli kestäisi montaa tuntia. Esimerkkeinä voin antaa kavereiden tutustuttaminen roolipeleihin, lasten kanssa pelaaminen tai erilaiset tapahtumat kuten conit ja roolipelileirit.

Pidin teoksen systeemivapaana mikä tarkoittaa sitä, että sitä voi käyttää missä tahansa roolipelissä. Ensimmäinen teos kumminkin keskittyy fantasiamaailmaan jossa on luolia, örkkejä sekä goblineja. Haasteiden vaikeusasteen on selitetty asteikolla easy, moderate, hard ja very hard ja pelinjohtajan vastuulla on kääntää nämä käyttämäänsä pelijärjestelmään.

Ensimmäinen teos sisältää viisi seikkailua. Kussakin seikkailussa on piirtämäni kartat sekä selosteet mitä kullakin alueella tapahtuu. Seikkailut on pidetty mahdollisimman simppeleinä, siksi ne mahtuvatkin yhdelle sivulle. Pelaajien tapa pelata ja pelinjohtajan tapa johtaa peliä määrittelee sen onko peli yhden tunnin pituinen vai voiko se venyä jopa kolmeen tuntiin.

Teos on pian saatavissa DriveThruRPG sivustolta ilmaiseksi. Ilmoitan täällä sitten kun kirja on julkaistu.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *