Jos jotain odottaa kuin kuuta nousevaa, niin se on Astraterran 2. laitos jonka olin rahoittanut Indiegogo-palvelussa vuosi sitten kun projekti julkaistiin. Tilasin itselleni suuren retkikuntapakkauksen, johon kuuluu kolme pelaajan kirjaa ja yksi pelinjohtajan kirja, pelinjohtajan näkösuoja, noppasetti sekä kaikki ennakkomyynnin aikana julkaistut kirjat, kortit ja kartat printtinä ja pdf-versiona. Tämä oli joululahja perheeltäni, mutta ymmärrettävistä syistä 2. laitoksen tuotanto viivästyi ja pääsen nauttimaan Astraterrasta vasta vuoden päästä. Hyvää kannattaa odottaa!

Sovin eilen Jokelan kirjaston kanssa, että pidän lokakuun lopussa tapahtuman ala-astelaisille jossa pääsevät tutustumaan roolipelaamiseen ja systeeminä tietty Astraterra. Olen itse pelannut Astraterraa lapsieni kanssa ja mielestäni säännöt on sopivan helpot ensikertalaisille. Lisäksi Astraterran maailma on kiehtova ja ajatus kaukoporttien läpi kulusta kohti tuntematonta seikkailua on jännittävä tuon ikäisille.

Innolla jään odottamaan Astaterran 2. laitoista muutoksineen. Jo pelkästään erilliset pelaajan ja pelijohtajan kirjat on jo hankinnan arvoinen asia, saati sitten lisää lajeja ja luokkia sekä uusia sääntöviilauksia.

Lisää Astraterrasta pelin kotisivuilta: www.astraterra.fi

 

Categories: Astraterra

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *