Kuvittele tilanne, jossa olet juuri hyökkäämässä jonkun monsterin kimppuun viimeisillä voimillasi ja on täysin sinusta kiinni tuleeko TPK. Kämmen hiestä märkänä heität d20:n ja näet kuinka se pyörii ja kimpoilee pöydän pinnalla… kunnes se putoaa pöydän reunalta lattialle ja siitä kohti isoäidin massiivista sohvaa jota ei hevillä nosteta. Jännite hävisi mikrosekunnissa  ja edessä oli nopan etsintä. Ei sitä voi sinnekään jättää, mitä on noppasetti josta puuttuu tärkein noppa?

No okei, tämä oli ehkä hiukan kärjistetty ja ylidramatisoitu tilanne, mutta pitäähän sitä todeta että nopan metsästys lattialta ei ole kivaa. Siksi on olemassa noppalaatikoita ja -alustoja joille voi heittää ilman pelkoa, että noppa katoaa. Monet ostaa IKEAsta valokuvakehyksen johon liimaa kankaan pohjaksi ja jotkut, kuten minä, askartelee Finnfoam lämpöeritteestä Dwarven Dice Trayn nopille. Ensimmäiseksi leikataan sopivat palat, sen jälkeen muotoillaan kiveksi jonka jälkeen pohjaväriä mustalla akryylivärillä ja sitten sienellä harmaata varovaisesti päälle.

   

Categories: DIY

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *